SKINNYDIPPEN IN TROMSØ | BENR: Bart & Robin #1 – Tromsø Noorwegen

Wil jij meer zien van Wander? Check dan onze website voor de tofste reisinspiratie: http://www.wandertravel.nl

Bart Maessen & Robin Zomer van BENR gaan tijdens hun Wander Surprise Trip naar het prachtige Tromsø in Noorwegen! Deze stad voor ontdekkers wordt niet voor niet het ‘Parijs van het Noorden’ genoemd want er is genoeg te doen om je in de zomer zowel in als buiten de stad te vermaken! Omdat de stad boven de poolcirkel ligt is er van eind mei tot half juli de middernachtzon te zien en gaat de zon niet onder, niet voor niets dus dat de mannen een slaapmasker mee moesten nemen op hun reis! In deze eerste aflevering verkennen de mannen de omgeving van Tromsø tijdens een prachtige wandeling. En wat is er nou fijner dan na een uitputtende tocht lekker bij te komen in de sauna?! Van hun gids mogen ze echter niet zomaar de sauna in en moeten ze eerst een duik nemen in het ijskoude water. En dat doen ze… poedeltje naakt!

Mis niets van dit avontuur en abonneer je nu op het Wander YouTube-kanaal: http://bit.ly/Wander_YouTube

Many thanks to:

Wandering Owl: http://www.wanderingowl.com/

Meer info over Bart & Robin:
Het muzikale duo BENR bestaat sinds 2017 uit de mannen Bart Maessen en Robin Zomer. Vanaf de middelbare school maken ze al samen muziek en nadat hun eerdere band Zomaer (samen met Thomas Cox) in 2016 uit elkaar viel zijn de mannen als duo verder gegaan. Iedere maandag maken ze op hun YouTube-kanaal elkaar het leven zuur in de ‘Maandag Moeilijkheden’ video’s. Op de meest vervelende dag van de week proberen ze in deze video’s het leven van de kijker leuker te maken door het leven van elkaar een stuk moeilijker te maken. Gelukkig zijn de mannen van BENR dus wel wat gewend, want tijdens hun Wander reis naar Tromsø in Noorwegen zullen ze het niet altijd even makkelijk hebben!

Vergeet ons niet te volgen op social media:
Facebook: http://bit.ly/Wander_fb
Instagram: http://bit.ly/Wander_insta
Twitter: http://bit.ly/Wander_twitter

Over Wander:
Iedere woensdag om 16:00 uur gaan twee verschillende YouTubers, acteurs en muzikanten mee op Wander Surprise Trip. Met alleen een paspoort en een paklijst worden zij op reis gestuurd naar een onbekende bestemming en beleven daar de gaafste avonturen!

Op vrijdag om 16:00 uur komt de Wander World Battle online! Twee duo’s, twee landen en acht gruwelijke challenges. Iedere week wordt het een heftige strijd, want het winnende duo mag nog een keer mee op reis. Wie haalt de meeste punten en wint?!

Om je reiskennis uit te breiden kijk je iedere zaterdag om 12:00 uur naar de Wander List. Laat je inspireren en kom bijvoorbeeld te weten wat de meest bizarre zwembaden ter wereld zijn, waar je de mooiste duiklocaties kan vinden of wat de duurste hotelkamers ter wereld zijn.

Hou jij van avontuur en kan je niet wachten om de Wander afleveringen te kijken? Abonneer je dan nu op hét reisplatform van Nederland!

Wander wordt geproduceerd door Endemol Shine Beyond Nederland.

Related Posts

Leave a Reply