Tranen in het paradijs | Serena & Laura #1 – Wander Zanzibar

De winactie uit deze aflevering is helaas afgelopen. Maar wil jij de volgende winactie winnen, meld je dan aan voor de Wander nieuwsbrief op onze website en mis niets: http://bit.ly/wander-nieuwsbrief

Ze hebben er lang op zitten wachten, maar mogen eindelijk samen op reis; Beautyvloggers Serena Verbon & Laura Ponticorvo! De twee reizen af naar het prachtige Zanzibar en komen in een prachtig resort terecht. Hoewel het eiland natuurlijk bekend staat om haar prachtige witte stranden, leren de dames deze aflevering ook de bizarre waarheid van het eiland kennen. Zo maken ze kennis met het slavernij verleden en komen ze erachter dat de bevolking erg bijgelovig is. Gelukkig is er witch doctor die de twee kan beschermen tegen het kwaad.. Ben jij benieuwd hoe het afloopt? Abonneer nu op Wander en mis niks van de komende afleveringen!

Special thanks to:
Tui, boek tickets op: http://www.tui.nl

And many thanks to:

Het prachtige Fumba Beach Lodge, check: http://www.fumbabeachlodge.com/

De vriendelijke mensen bij Remote Safari Company, check: http://remotesafaricompany.com/

Wil je meer info? Bezoek dan onze website http://www.wander.network

Vergeet ons niet te volgen op social media:
Facebook: http://bit.ly/Wander_fb
Instagram: http://bit.ly/Wander_insta
Twitter: http://bit.ly/Wander_twitter

Over Wander:
Iedere woensdag om 16:00 uur gaan twee verschillende YouTubers, acteurs en muzikanten mee op Wander Surprise Trip. Met alleen een paspoort en een paklijst worden zij op reis gestuurd naar een onbekende bestemming en beleven daar de gaafste avonturen!

Op vrijdag om 16:00 uur komt de Wander World Battle online! Twee duo’s, twee landen en acht gruwelijke challenges. Iedere week wordt het een heftige strijd, want het winnende duo mag nog een keer mee op reis. Wie haalt de meeste punten en wint?!

Om je reiskennis uit te breiden kijk je iedere zaterdag om 12:00 uur naar de Wander List. Laat je inspireren en kom bijvoorbeeld te weten wat de meest bizarre zwembaden ter wereld zijn, waar je de mooiste duiklocaties kan vinden of wat de duurste hotelkamers ter wereld zijn.

Hou jij van avontuur en kan je niet wachten om de Wander afleveringen te kijken? Abonneer je dan nu op hét reisplatform van Nederland!

Wander wordt geproduceerd door Endemol Shine Beyond Nederland.

Related Posts

Leave a Reply