WELKE BN’ER WAS HET STOMSTE OP REIS?? | CREW&A #1

Op vele verzoek heeft het Wanderteam een CREW&A opgenomen!
In deze CREW&A behandelen we de meest gestelde vragen. Heb jij nog een vraag aan ons, laat het dan weten in een comment!
Vergeet je ook niet te abonneren om op de hoogte te blijven van Wander!

Wil je meer info? Bezoek dan onze website http://www.wandertravel.nl

Vergeet ons niet te volgen op social media:
Facebook: http://bit.ly/Wander_fb
Instagram: http://bit.ly/Wander_insta
Twitter: http://bit.ly/Wander_twitter

Over Wander:
Iedere woensdag om 16:00 uur gaan twee verschillende YouTubers, acteurs en muzikanten mee op Wander Surprise Trip. Met alleen een paspoort en een paklijst worden zij op reis gestuurd naar een onbekende bestemming en beleven daar de gaafste avonturen!

Op vrijdag om 16:00 uur komt de Wander World Battle online! Twee duo’s, twee landen en acht gruwelijke challenges. Iedere week wordt het een heftige strijd, want het winnende duo mag nog een keer mee op reis. Wie haalt de meeste punten en wint?!

Om je reiskennis uit te breiden kijk je iedere zaterdag om 12:00 uur naar de Wander List. Laat je inspireren en kom bijvoorbeeld te weten wat de meest bizarre zwembaden ter wereld zijn, waar je de mooiste duiklocaties kan vinden of wat de duurste hotelkamers ter wereld zijn.

Hou jij van avontuur en kan je niet wachten om de Wander afleveringen te kijken? Abonneer je dan nu op hét reisplatform van Nederland!

Wander wordt geproduceerd door Endemol Shine Beyond Nederland.

Related Posts

Leave a Reply